‘Als bestuurder moet je nog meer vertrouwen aan de organisatie geven’

Deze week heb ik mijn verhaal mogen vertellen aan Management Impact. Blij met de kans die ik heb gekregen om mijn ervaringen te delen.

‘Als bestuurder zit je nog verder van de werkvloer dan wanneer je manager bent. Je moet dus nog meer vertrouwen aan de organisatie geven’. Barry Jacobs was al jong officier bij de Landmacht, verdiende zijn sporen bij chemiebedrijf SABIC, en is nu wethouder in Bergen op Zoom. Volgens Jacobs moet je als leider niet proberen om zelf de problemen op te lossen, maar mag je voor het vertrouwen dat je geeft wel wat terugverwachten: pro-activiteit en geïnformeerdheid.

Lees meer op https://www.managementimpact.nl/artikel/als-bestuurder-moet-je-nog-meer-vertrouwen-aan-de-organisatie-geven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *